Om Mette Krogh

Velkommen til min portfolio!

User Experience Researcher & Designer

Min portfolio indeholder præsentationer af kundeprojekter, som jeg har udviklet som digital konceptudvikler og UX’er, både under min uddannelse og efterfølgende. Min rolle på alle projekterne er som researcher og derfor har jeg stået for facilitering af brugerundersøgelserne, interviews, fokusgrupper og brugertests.
Som User Experience Designer er min spidskompetence at navigere som bindeleddet mellem brugerne og teknologien. Jeg har arbejdet med kunder som bl.a. Borger.dk, Rigsarkivet, Digitaliseringsstyrelsen, AP pension, Danica og Danske Bank blandt andre. Jeg optimerer digitale og fysiske kundeoplevelser på tværs af platforme og kanaler.
Min passion er User Experience Design som rent faktisk involverer slutbrugerne i designprocessen. Gennem brugerundersøgelser som bl.a. brugertests, interviews, fokusgruppeinterviews, Hotjar Heatmaps, Google Analytic data og spørgeskemaer, optimerer jeg brugeroplevelsen.
Brugerens oplevelser, udfordringer og behov har altid interesseret mig ekstremt meget, både i min karriere som designer og som UX’er.
Det er min store overbevisning at man, ved at grave indtil kernen af brugernes udfordringer, kan finde deres essentielle behov og derved skabe meningsfyldt innovation og brugervenlig udvikling for alle forretningsmodeller.
  • “Don’t take before you give”
  • “Don’t make me think”
  • “Keep it simpel stupid”
  • “Early customer validation is the cornerstone of lean UX”
  • “Creating seamless experiences across devices and platforms”

CV

LinkedIn CV

Download mit CV: CV 2019